13 iunie 2010

Interviu Buzzy


Nume: Buzzy
Zona: Tulcea




- Salut Buzzy !
- Salut frate !

- Poţi spune câteva cuvinte despre tine?
- Păi , cum să încep , mereu fac cunoscut faptul că sunt tulcean de la mama Tulcea pe care o iubesc. Născut şi crescut acolo în Cartier Vest pe care îl susţin până nu o să mai pot. Am 25 de ani.Numele real e Buzgar Alexandru, iar Buzzy nici nu mai ştiu de la ce vine , cred că de la faptul că de mic aveam vocea mai groasă aşa ca a lui Uzzy (B.u.g) şi le-au combinat băieţii pe amandoua..Buzgar + Uzzy .. HaHa.

- Când te-ai îndrăgostit prima dată de Hip-Hop ?
- Pff, veneam de la şcoală în 94 şi am auzit la un vecin melodia "Injur" de la Paraziţii şi m-a uimit foarte tare cum cântau ei şi ce cuvinte scoteau pe piese , pe vremea aceea nu mai era nimeni să cante cu "P**a mea" şi de-astea, oricum cam de acolo a pornit tot.Şi în Vest mai toţi ascultau Rap deci din cartier m-am îndrăgostit de muzica asta.


- Spune-ne câteva detalii despre cariera ta muzicala ...
- Măi , carieră e mult spus pentru că nu am făcut carieră din asta dar sper , deci până acum a fost un hobby.Cum altora le place basketul sau fotbalul , mie mi-a plăcut muzica Rap şi nu doar să o ascult, să o fac, să zic şi eu câte ceva despre
ai mei şi uite aşa am început să cânt pentru băieţii de la mine din cartier despre ce facem noi. Le-a placut, aşa că am continuat şi uite-te şi tu ce a ieşit! Ca să iţi dai seama cât de disperat eram după făcut muzică, prima melodie am înregistrat-o cu un microfon stricat desfăcut în bucăţi într-o farfurie că altfel nu mergea..
Ca să revin la întrebarea ta , cariera mea sper să înceapă dupa ce scot " Pact cu diavolul " , poate mă aude cineva de acolo de sus şi cine ştie .. Ştii vorba aia "Make money, fuck bitches!".


- Ce artişti străini, de Hip-Hop, îţi plac?
- Păi bineînţeles Snoop Dog, apoi ar fii Cypress Hill , Notorious BIG , Wu-Tang , Eminem şi alţii dar aceştia mi-au venit acum în cap ...aaaa şi Dr.Dre !

- Ce artişti din Hip-Hop de la noi preferi?
- Păi din aştia cunoscuţi : Paraziţii , Mafia , Zale (amandoi sunt preferaţii mei) , Cedry2k , CTC .. sunt ei mulţi..Spike,iar din gaşca de nelansaţi ar fii Câinele aka Soldat , Dantoy şi Cutty (fraţii mei) , Bahoi de la Constanţa(glumesc..are omu' multă voinţă)ar mai fi Doddy,Johnello,Personaje,Andore,Camuflaj ... şi dacă nu ar fi atât de bătut în cap şi arogant .. Nane.

- Te rog să ne spui cu cine ai colaborat până în prezent şi cu cine vei mai colabora?
- Păi am colaborat cu Dantoy pentru albumul lui, cu Personaje din Vest, cu Bob` de la Bucale (te salut!) şi cam atât.Au mai fost şi câteva colaborări la
nişte live-uri când am cântat cu Sandra sau cu Cristina Bondoc , dar nu s-a înregistrat nimic atunci. Acum pe viitor o să fie cam aceiaşi adică
Personaje, Dantoy şi în plus o să fie Cutty , Johnello , Rapsodic , Andore şi cine mai ştie pe cine mai găsesc...acceptase şi UnQ Sapro să colaboram dar nu am timp şi destui bani pentru plimbari la Bucureşti..

- Ai vreun plan de viitor pentru un nou album?
- În prezent lucrez la albumul "Pact cu diavolul" pe care mi-am propus să îl scot la sfârşitul lui Iulie pentru curioşi am să dau şi o piesă de pe album să apară pe compilaţia "Impreuna pentru Hip-Hop 3", cam astea-s planurile.

- Ne pregătim de un concert, ceva?
- Bă frate , eu sper din tot sufletul ca de Sfânta Marie să cânt pe scena primariei Tulcea , indiferent unde o amplasează (Faleza sau Piata Civica.Deci cam asta ar fii data 15 August.

- Am văzut ca ţi-ai lansat de curând un blog .. Cum au reacţionat fanii ? Şi ce aşteptări ai în continuare ?
- Păi mulţi au fost fericiţi că mi-am lăsat datele de contact acolo şi mă pot găsi mai repede şi în plus pot vedea cele mai noi activităţi pe care le desfăşor.Sper ca odată cu albumul să vină şi propuneri din partea cântăreţilor mai cunoscuţi , sau din partea unei case de discuri .. vedem noi ce iese.De aceea fac "Pact cu diavolul" şi zis Doamne ajuta! Pentru toţi cei interesaţi de ceea ce fac , găsiţi aici tot ce trebuie http://buzzy06.blogspot.com

- Mulţumesc pentru timpul acordat!
- Şi eu îţi mulţumesc şi îţi urez baftă şi felicitări pentru blog , e chiar interesant! Salutari Tulcea !

Câteva melodii ale lui Buzzy:



Buzzy - Amsterdam




Buzzy cu Personaje - Dacă eşti român

8 comentarii:

Anonim spunea...

hm..sa folosesc cuvantul "marfa" kred c'ar insemna sa o dau in altele..
deci..Esti bine ma ! Keep Going !:*
a da..si normal !bravo razvane :*

RaZz` spunea...

Ms :*

Anonim spunea...

Frumos...Ravzaan>:D<:*

Anonim spunea...

imi place blogu tau mah:)))tineo tot asa dak si eu am intrat sa citesc despre hip hop esti mare frate:D

FrosT- spunea...

Atunci foloseste marpha :))
Frumos!

RaZz` spunea...

:)

Anonim spunea...

:-l
cuvântul respectiv
il folosesc majoritatea
persoanelor care..nu prea asculta
Hh :)

Nane batut in cap si arogant?[-x mie nu prea mi se pare sincer..cred ca zice mult adevar..:d
:">

Anonim spunea...

ba e super tare blogul felicitari ;)

Trimiteți un comentariu